Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Online
Online
()

Leer más

L’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, la plusvàlua municipal, ha estat objecte d’un fort debat públic en gran part centrat en la seva aplicació en casos de pèrdua de l’habitatge principal com a conseqüència de la impossibilitat de fer front al pagament d’una hipoteca i en les situacions de la dació en pagament.

En aquesta sessió es vol analitzar la regulació i aplicació d’aquest impost, quines accions han realitzat els organismes de gestió tributaria de la Diputació per adaptar la plusvàlua a la situació de crisis d’habitatge, quins mecanismes tenen els municipis per flexibilitzar aquest impost. També des del Fòrum de Síndics i Síndiques Locals s’abordarà el seu paper en aquestes situacions i com contribueixen en la gestió dels conflictes municipals.

Aquesta sessió està coorganitzada pel Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (FSD) i el Consell de l’Advocacia Catalana.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il•lustre Col•legi de l’Advocacia de Barcelona i la Sra. Eva Abellan Costa, Presidenta del FSL i Síndica Municipal de Greuges de Sabadell.

La moderació de les intervencions aniran a càrrec de l’Excma. Sra. Eva Ribó, Consellera del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat.

Com a persones ponents de la sessió comptarem amb la intervenció de:

Sr. Sebastià Martínez, advocat. Cap de gestió tributària de l’Ajuntament de Girona i professor associat de Dret Financer i Tributari a la UdG.Sra. Llum Rodríguez, gerent de l’organisme de Gestió Tributària de Diputació de BarcelonaSra. Isabel Marquès, membre la Junta Directiva del FSD i Síndica Municipal de Greuges de Terrassa

Al finalitzar hi haurà un espai per a preguntes.

Organizadores

Consell de l’Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento