Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Il·lustre Col·legi de l?Advocacia de Girona
Girona
(Girona)

Leer más

El tràfic d’éssers humans és una de les violacions de drets humans i una de les infraccions penals més greus a escala mundial.

Aquesta  forma moderna d’esclavatge  afecta col·lectius en situació de vulnerabilitat, en especial, dones, menors d’edat i persones estrangeres en situació administrativa irregular; tot i això, la tolerància i la permissivitat de la societat davant del fenomen és alarmant.

Tot i que el tràfic de persones es centra en gran part amb finalitats d’explotació sexual,  també es pot dur a terme amb finalitats d’explotació laboral i per mendicitat, sent una xacra social que va en augment en la nostra societat.

L’advocacia, així com altres col·lectius professionals de primera línia com són els serveis socials, els serveis sanitaris i les forces de seguretat, poden entrar en contacte amb possibles víctimes de tràfic de persones, i és per això que aquests col·lectius professionals tenen un paper fonamental en la detecció d’indicis de possibles situacions de tràfic d’éssers humans i la defensa de les víctimes.

Com a signant del Protocol de Protecció de les víctimes fe tràfic d’éssers Humans de Catalunya el Consell de l’Advocacia Catalana vol contribuir a fer visible i revertir aquesta greu situació i, per aquest motiu realitzem aquesta jornada formativa.

Organizadores

Consell de l’Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento