Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Online
Online
()

Leer más

Us convidem aquest dijous 17 de setembre a les 18.00h a la taula rodona  “La nova normalitat a la Justícia”, que abordarà la necessària coordinació i cooperació dels diferents operadors jurídics en l'avenç cap a una nova normalitat en la Justícia, marcada pels grans canvis actuals, limitacions i incerteses.

La taula de debat comptarà amb els participants següents:Ángel Quemada Cuatrecasas. Degà de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona. President del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya.Maria Eugènia Gay Rossell. Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana.Mercè Caso Señal. Magistrada Degana dels Jutjats de Barcelona.Lídia Urrea Marsal. Lletrada de l’Administració de Justícia del Jutjat de 1ª instància núm. 2 de Lleida. Portaveu de la Unión Progresista de Letrados de la Administración de Justicia (UPSJ).Moderador: Toni Muñoz, periodista de successos i tribunals de La Vanguardia.

La sessió es realitzarà per videoconferència, a través de la plataforma Zoom. Per a inscriure-us podeu enviar un correu electrònic a cep@icpb.es

Organizadores

Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona

Añadir a calendario