Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Online
Online
()

Leer más

Davant la situació creada per la guerra a Ucraïna que ha provocat que més de dos milions de persones hagin hagut de fugir del país, la Comissió Europea va presentar una proposta per activar l’aplicació d’una directiva de la UE que atorga protecció internacional immediata amb vista a l’acolliment de persones refugiades  ucraïneses. El Consell va decidir aprovar-la el passat 4 de març, serà la primera vegada en la història que aquesta eina s’activa des que va ser aprovada el 2001.

En aquest webinar tractarem les provisions de la directiva i com aquesta s’aplicarà en base al recent acord del Consell de Ministres del 8 de març 2022 que ha ampliat la protecció temporal atorgada  en virtut de la Decisió d’Execució (UE) 2022/382 del Consell, de 4 de març, a persones afectades pel conflicte d’Ucraïna que puguin trobar refugi a Espanya.

La presentació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà i la  moderació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Eulàlia Barros, presidenta de la Comissió del TOAD d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Sra. Noemi Alarcón Velasco, advocada i presidenta del Comitè de Migracions del Consell de l’Advocacia Europea (CCBE).
  • Sra. Marta García Cienfuegos, responsable de la Unitat de Protecció d’ACNUR Espanya.
  •  

Organizadores

Consell de l’Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento