Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Online
Online
()

Leer más

Aquest curs està destinat a l’advocacia i d’altres professionals del sector jurídic i econòmic que volen rebre coneixements sobre  el text del Projecte de Llei de reforma del text refós de la LLEI CONCURSAL, aprovat pel Govern el passat 21 de desembre, on l’objectiu d’efectuar la transposició de la Directiva europea de reestructuració i insolvència.

Es tracta d’un text adreçat a garantir que les empreses viables que estiguin en dificultats financeres tinguin accés a un procediment efectiu de reestructuració preventiva que els permeti continuar la seva activitat. A més, un dels aspectes nous de la norma són els plans de reestructuració, que substitueixen els actuals acords de refinançament. En aquest sentit, cal subratllar que precisament aquests plans de reestructuració són un dels elements centrals de la Directiva d’insolvència i de la reforma de la Llei Concursal i haurien de servir per facilitar que les empreses deutores viables disposin d’un instrument eficaç per evitar-ne la insolvència o sortir-ne.

Aquest curs té per objectiu capacitar a les persones com a reestructuradors/es, per assessorar i gestionar procediments concursals el context del nou Text Refós de la Llei Concursal.

Organizadores

Consell de l’Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento