Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Il·lustre Col·legi de l?Advocacia de Girona
Girona
(Girona)

Leer más

Els nombrosos i incessants canvis que ha experimentat la nostra societat en els darrers anys han comportat la introducció de successives reformes legislatives i jurisprudencials, a les quals s’han hagut d’enfrontar els advocats i advocades del nostre país. Aquesta situació ha tingut especial rellevància en matèria del dret penal, en què hi caben diferents interpretacions i plantejaments divergents sobre una mateixa norma. Entre d’altres, ens referim a la llei de protecció de la infància, els delictes sobre la salut pública, els aspectes pràctics de l’execució penal o la llei de llibertat sexual.

Fa més de quaranta anys que el Consell de l’Advocacia Catalana aposta fermament per la formació continuada, amb l’objectiu d’actualitzar i complementar els coneixements adquirits pels professionals del Dret durant la formació inicial. Per aquest motiu, estem organitzant les Jornades formatives denominades #14inDRETS, a fi que tota l’advocacia catalana tingui les mateixes oportunitats en el moment d’abordar i aprofundir, des d’una visió pràctica, però amb la màxima qualitat i rigor jurídic, les diferents branques del Dret, sempre de la mà de brillants professionals, que compten amb una gran expertesa i pràctica jurídica de primer nivell.

En el sí d’aquesta formació pretenem oferir els instruments necessaris per a l’exercici pràctic del dret penal, fent especial èmfasi en les novetats legislatives i l’anàlisi de la jurisprudència actual

Organizadores

Consell de l'Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento