Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Calle Mallorca, 283. Barcelona
Barcelona
(Barcelona) (ver mapa)

Leer más

Més de vint advocats i àrbitres internacionals es reuniran al V Congrés Internacional d'Arbitratge per debatre la matèria des de diferents perspectives. L'acte inaugural d'aquest Congrés tindrà lloc el dijous 25 d'octubre.

En aquesta 5a edició de l'IAC, el Congrés tindrà com a eix central del debat "La flexibilitat del procés arbitral", i s'han constituït quatre taules de debat més un closing remarks, on s'analitzaran totes i cadascuna de les fases del procés, des l'inici del mateix, amb la fixació del calendari arbitral, fins a l'emissió del laude.

En aquest sentit, la primera jornada comptarà amb una taula rodona després de l'acte d'inauguració: "Fast but not furious: inici de l'arbitratge", on advocats i àrbitres que exerceixen des d'Espanya, Suïssa i França exposaran els seus punts de vista. Després, tindrà lloc el sopar de gala al Restaurant Marea Alta, amb vistes a la ciutat de Barcelona, i al qual estan convidats tots els congressistes.

La jornada del divendres 26 d'octubre començarà amb una altra taula rodona: "Una proposició no indecent: la configuració de l'arbitratge"; seguida de dues més: "Testimoni no protegit: audiències de prova eficients" i "Ratatouille: les deliberacions i decisió del tribunal". En total, quatre taules on professionals de tot el món compartiran el seu coneixement.

Per tancar el Congrés, tindrà lloc un últim acte on es farà esment a perspectives futures en relació a la rellevància de la psicologia per aconseguir un procediment arbitral eficient. Després d'aquest acte, tots els congressistes estan convidats al còctel de cloenda.

El V International Arbitration Congress se celebrarà a la 8a planta de la seu de l'ICAB (carrer Mallorca, 283, Barcelona). Un esdeveniment organitzat per la Comissió d'Arbitratge del Col·legi.

Organizadores

Colegio de Abogados de Barcelona.

Añadir a calendario

web del evento