Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Online
Online
()

Leer más

Informe global sobre tràfic de persones de 2022 que publica la L’Oficina de les Nacions Unides contra la Droga i el Delicte (UNODC) emfatitza la relació entre el tràfic de persones i els conflictes armats.

 

L’informe estableix que és en el context de conflictes armats on s’accentua aquesta pràctica per part sobretot de grups armats partícips del conflicte amb la finalitat de finançar l’activitat armada, però també per part de grups de crim organitzat.

El tràfic de persones és una de les activitats criminals més present a escala internacional, i que més beneficis aporta. És per això que combatre aquest tipus d’activitat és un desafiament important per molts col·lectius professionals entre ells l’advocacia, que té com una de les seves funcions la de detectar i defensar les víctimes d’aquest delicte.

En aquest webinar abordarem com les entitats especialitzades amb tràfic de persones atenen a possibles víctimes en frontera així com la seva experiència sobre el dispositiu que es va organitzar per l’arribada de persones que fugien del conflicte a Ucraïna.

Organizadores

Consell de l'Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento