Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

CEJFE
Barcelona
(Barcelona) (ver mapa)

Leer más

La complexa relació entre el servei públic i els deures públics ciutadans, juntament amb la difícil tasca de ponderar drets i interessos, fan que hi hagi un elevat nivell de conflictivitat en el nostre sistemade garanties.En aquest context, la jurisdicció contenciosa administrativa és l’espai ordinari en què els ciutadans dirimeixen les seves discrepàncies amb l’Administració. La mediació administrativa pot afavorir un equilibri entre l'interès general –com a finalitat que persegueix l'Administració–, la bona governança i la necessitat en la societat actual que l’Administració es converteixi en relacional, és a dir, una administració que –sense oblidar els interessos públics– promogui la confiança dels ciutadans escoltant i reconeixent les seves diferències.

A partir de la mediació, és possible una relació diferent entre l'Administració i la societat, una manera d'abordar els conflictes que sorgeixin mitjançant el diàleg i la recerca de solucions satisfactòries.

Aquesta jornada té per objecte analitzar i debatre les possibilitats legals i materials de la mediació en aquest tipus de conflicte, i també donar a conèixer les experiències que s’estan duent a terme en aquest camp.

Destinataris Professionals del dret i professionals de la mediació, representants de les administracions, institucions i entitats de dret públic i d’altres organitzacions i persones interessades.

Se adjunta programa

----------------------------

Obra recomendada por Lefevbre - El Derecho para esta materia: Memento Procesal Contencioso-Administrativo 2016

Organizadores

CEJFE

Añadir a calendario

web del evento